9 Şubat 2012 Perşembe

Acer iconia W501 Tablet

ICONIA TAB W501 TABLET

Acer ICONIA Tab W Serisi, çoklu dokunmatik özellikli bir tabletin taşınabilirliğini ve standart bir dizüstü bilgisayarın verimliliğini birleştiren hibrit bir tasarımdır. Dokunmatik özelliklerini kullanarak multimedya içeriklerinizin keyfini çıkarın veya tableti hızlı küçük bir çalışma istasyonuna dönüştürmek için1 çıkarılabilir klavyeyi takın.

  • Avantajlar
Kaydı Yayınla

Hibrit tasarım: dokunmatik ve verimlilik

ICONIA Tab W Serisi, 1 kg"dan daha hafif ve bir dergiden daha küçüktür. Çoklu dokunmatik kontrolleri tabletin kullanımını eğlenceli hale getirirken, tam boy çıkarılabilir yumuşak klavye, yazı yazmak için çok idealdir. 1.3 MP web kamera sı ile sohbetlerinizden daha çok keyif alabilir ve Acer PowerSmart uzun ömürlü pil paketi sayesinde kablosuz olarak 4 saate2 kadar HD videolar görüntüleyebilir ve 6 saate2 kadar internette gezinebilirsiniz.

Tamamen dokunmatik kontrol

ICONIA Tab W Serisini kullanarak kontrollerin bir dokunuş kadar yakın olduğu modern mobil hayatın ön sıralarında yer alırsınız. Bu dünyaya ait olmayan deneyimler için dokunmatik uygulamalara ve dahili yan programlara erişebileceğiniz Acer Ring"i başlatın. Kullanıcı arayüzüne bayılacaksınız; kullanışlı Cihaz Kontrol Konsolu ise ayarlarınızı düzenlemenize ve çevresel bağlantı noktalarına ve grafik menülerindeki cihazlara erişmenizi sağlayacaktır.

Bulut içerik tüketimi her yerde

TouchBrowser"da yakınlaştırmak, döndürmek ve kaydırmak için dokunmatik ekran hareketlerini kullanarak internette gezinme deneyiminizi geliştirin ve sitelerden beğendiğiniz yerleri MyJournal"da biriktirin. Acer clear.fi ile ev ağınızda farklı cihazlardaki medya dosyalarınızı düzenleyebilir, paylaşabilir ve zevkle kullanabilirsiniz. Adobeöae Flashöae Player ile internetten gerçek keyif alacak ve tabletinize önceden yüklenmiş oyunlarla yorgunluk atacaksınız.

İnanılmaz HD internet ve bağlanabilirlik

HD videolar otomatik imaj rotasyonunu destekleyen 10.1" WXGA ekranda gerçeğe dönüşür. HDMIöae bağlantı noktası HD medya dosyalarınızın tadını büyük ekranlarda çıkarmanız için projektörlere ve HDTV"lere bağlanabilir. Entegre grafiklere sahip çift çekirdekli bir AMD işlemci, çoklu görevlerin ve internet videolarının üstesinden kolayca gelirken, Dolbyöae Advanced Audioöae v2 teknolojiler harika sesler üretir. Bir bluetooth öae 3.0 bağlantı noktası ile inanılmaz hızlarda dosya transferi yapabilir ve kablosuz bağlantı ile opsiyonlu 3G, sürekli olarak iletişimde kalmanızı sağlar.

Detaylı inceleme Acer iconia W501 Tablet TAB
Acer iconia W501 Tablet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder