15 Şubat 2012 Çarşamba

Samsung Galaxy S III'ün Özellikleri Bunlar Mı?

Samsung un 2012 yılında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi 2012 de duyurması beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S III şu özelliklere sahip olacak; 

1.8 GHz Samsung Exynos 4212 Çift Çekirdekli İşlemci 
2GB RAM 
4.6 inç Super AMOLED Plus HD Ekran 
12MP Kamera

 Galaxy S III teki Super AMOLED Plus ekranda, piyasadaki diğer HD çözünürlüklü panellerin aksine görüntü keskinliğini etkilediği düşünülen PenTile dizilimi yerine Galaxy S II de de kullanılmış olan 12 alt-pikselli dizilim kullanılmış. Yani cihazın görüntüsü piyasadaki diğer tüm ekranlardan çok daha kaliteli, keskin ve gerçekçi olacak. Yalnız Super AMOLED Plus HD panelin geliştirme çalışmaları henüz sona ermediğinden cihaza başka hangi avantajlar sağlayacağını bilmiyoruz.
Galaxy S III e eşlik edeceği düşünülen 12 MP çözünürlüğündeki kameranın W750 BSI CMOS sensörü olabileceği söylentiyi sızdıran kaynak tarafından belirtilmiş. Cihazın NFC çipli ve 4G LTE iletişim teknolojisini destekleyen versiyonlarının da çıkacağını söyleyelim.
Tasarım olarak diğer iki Galaxy S cihazından daha farklı olan Galaxy S III, Galaxy Nexus gibi kavisli bir ekrana sahip olmayacak, Galaxy S II den bile daha ince olacak ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich versiyonuyla geldiğinden donanımsal ya da dokunmatik dolaşım butonlarını ihtiva etmeyecek. Ayrıca görüntüdeki Galaxy S III resminin Samsung un Wave serisi Bada işletim sistemli cihazlarını andırdığını söyleyebiliriz.Samsung Galaxy S III'ün Özellikleri Bunlar Mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder