9 Şubat 2012 Perşembe

TTNET TE AYDA 19 TL YE 4 GB 3G MOBİL İNTERNET

TTNET TE AYDA 19 TL YE 4 GB 3G MOBİL İNTERNETTTNET, 3G mobil internet pazarındaki en avantajlı paketlerden biriyle geliyor.

Artık herkes TTNET le ayda 19 TL ye 4 GB 3G mobil internet ve sınırsız TTNET WiFi dakikasına sahibi olabilecek.

3G mobil modemin dahil olduğu bu paket için kullanıcıların TTNET WiFi abonesi olması yeterli.

Türkiye nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET in yeni 4 GB lık 3G mobil internet paketi, 3G mobil internet pazarında sunulan en avantajlı fiyatlardan biriyle geliyor. 12 ay taahhütle ayda 19 TL ye 3G mobil internet erişim hizmeti sunan TTNET, mobil modemi de ücretsiz veriyor.

Sınırsız TTNET WiFi dakikalarının da dahil olduğu bu kampanyadan faydalanmak için müşterilerin evlerinde ADSL olması şart değil.

Taşınabilir bilgisayarların yaygınlaşmasıyla ev ve ofis dışında da internet ihtiyacı her geçen gün artıyor. Bu ihtiyaca en avantajlı çözümü sunmak isteyen TTNET, 3G mobil internet erişimini çok uygun fiyatlarla sunuyor.

TTNET in 4 GB 3G mobil internet paketi, ayda 19 TL ye kullanıcılara ev dışında da rahatça internet kullanma olanağı veriyor. 3G internet altyapısı Avea tarafından sağlanan pakete 3G mobil modem de dahil. 3G mobil internet keyfini TTNET le doyasıya yaşamak isteyen herkes TTNET satış noktalarından başvurabiliyor.
TTNET TE AYDA 19 TL YE 4 GB 3G MOBİL İNTERNET

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder