9 Şubat 2012 Perşembe

Huawei U8800 X5 ideos Cep Telefonu

Huawei U8800 X5 ideos Cep Telefonu

Turkcell,KVK veHuawei işbirliği ile Android 2.2 işletim sişstemine sahipHuawei Ideos X5 Türkiye"de satışa sunuldu. İşte Huawei Ideos X5 hakkında detaylar:
Yükleme hızlarını 7.2 Mb/saniyenin üzerine çıkaran, HSDPA + WiFi dual ağ desteği sunan ergonomik tasarımlı IDEOS, internet erişimi için kullanıcılara çok çeşitli olanaklar sunarken her yerde kullanıma hazır mobil geniş bant hizmetleri sağlıyor. Akıllı telefon aynı zamanda, bir WiFi router gibi tek seferde beş cihaza kadar destek veriyor. Bu özellik IDEOS"u kablosuz bağlantı seçeneklerinde "tek çözüm" haline getiriyor.
huawei ideos x5 u8800IDEOS ;Android 2.2 ile sadece hızlı çalışmıyor, aynı zamanda sesli arama, sesli navigasyon ve SD kart uygulamalarını çalıştırma imkanı sunuyor. Android Market 'de mevcut olan 100.000 den fazla ücretsiz uygulama ile IDEOS ; iletişim, eğlence, ofis ve finansal kapsamlı konulardaki uygulamaları da kullanıcılarla buluşturuyor.
IDEOS X5; "Hayat onunla Kolay" sloganı ile kullanıcılarına IDEOS 'un sahip olduğu tüm üstün özelliklere ek olarak 3.8" ekranı, Flash ve multi-touch özelliği ile benzersiz bir Internet deneyimi yaşatıyor. 5MP 720dp HD kamerası ile deIDEOS X5 unutulmaz anları, sevdiklerinizin videolarını anında görüntülemenize ve paylaşmanıza olanak sağlıyor. Huawei iDEOS X5 GPS ve navigasyon özelliği ile de aradığınız adreslere, yol tariflerine de çok daha kolay ve hızlı ulaştırıyor. iDEOS X5 , Android Market erişimi ile yüzbinlerce bedava uygulamayı indirme imkanı sunarken 4GB Rom/512MB Ram hafızası ile tüm uygulamalarda ve özellikle oyunlarda rakiplerine göre çok farklı bir deneyim yaşatmaktadır.

Huawei ideos X5 U8800 Cep Telefonu
Huawei U8800 X5 ideos Cep Telefonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder