15 Şubat 2012 Çarşamba

LG X3 Ortaya Çıktı

HTC nin Edge/Endeavor/Supreme ve Samsung un Galaxy S III cihazlarından sonra LG nin de geliştirmiş olduğu dört çekirdekli ilk akıllı telefonu ortaya çıktı! X3 adıyla ilk görseli Pocketnow sitesi tarafından internete sızdırılan Android telefonunun Güney Koreli üreticinin 2012 ilk yarı portföyünün amiral gemisi olacağı belirtiliyor. CES 2012 nin geçen yıla oranla daha sakin geçtiğine üzülürken Mobil Dünya Kongresi nin çok daha fazla taıtıma sahne olacağını görmek biz tüketicileri sevindiriyor.
Pocketnow dan Evan Blass a göre X3; LG nin yeni büyük cihaz duyurusu olacak ve aşağıdaki teknik özellikleri taşıyacak;
- Android 4.0 Ice Cream Sandwich
- NVIDIA Tegra 3 Dört Çekirdekli Çipset
- 4.7 inç 1280 x 720 piksel çözünürlüklü Dokunmatik Ekran
- 1.3MP Ön Kamera
- 8MP Arka Kamera
- 16GB Dahili Hafıza ve microSD desteği
- Bluetooth 4.0 ve Wi-Fi 802.11 b/g/n
- NFC Çipi
- 2000mAh Pil
HSPA+ ile 21Mbps veri aktarım hızına ulaşabilecek olan LG X3'ün 4G LTE teknolojisini barındıran bir modelinin olup olmayacağı bilinmiyor. 9mm nin altında bir tasarıma sahip olduğu iddia edilen akıllı telefon, geçtiğimiz yıl duyurulan cihazlarda olduğu gibi yine ekranının altında kapasitif dokunmatik butonlar bulunduracak. Her ne kadar Google, Galaxy Nexus cihazıyla bu butonların cihazın tasarımına gölge düşürmesini engellemeye çalışmış olsa da üreticilerin bir süre daha eski tasarımlarla devam edeceğini görüyoruz.
LG X3 Ortaya ÇıktıLG Optimus 3X ya da sadece X3 ismiyle bahar sonu ya da yaz başında satışa sunulması beklenen yeni LG amiral gemisinin 27 Şubat endash 3 Mart tarihlerinde Barcelona da düzenlenecek olan MWC 2012 de tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.Hem kalınlığı 10mm nin altında tutmayı başaran hem de 2000mAh lik bir pil kullanan LG nin de Samsung ile benzer stratejileri uygulayarak 2012'de tüketicileri pil ömrü konusunda bir nebze olsun rahatlatmayı planlıyor. Yaklaşık bir ay sonra tanıtılması beklenen LG X3 hakkındaki detaylara bizi takip ederek ulaşabilirsiniz.LG X3 Ortaya Çıktı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder