9 Şubat 2012 Perşembe

General Mobile DST Q4 Çift Hatlı WiFi Cep Telefonu

General Mobile DST Q4

Çift Hatlı Wi-Fi 'li Cep Telefonu

DST Q4 Genel Özellikler

Çift SIM
Bazen özel hayatla işi, hedef ve sonuçlarla eğlenceyi birbirinden ayırmak daha iyidir. Telefon numaralarını da öyle. General Mobile DST Q4 çift SIM kart desteği ile iki telefen hattınızı aynı anda cebinizde taşımanızı sağlıyor. Böylece hem gününüzü daha iyi yönetebilirsiniz, hem de kontrol sizde olabilir. DST Q4 her zaman kullandığınız operatörden vazgeçmeden istediğiniz diğer operatörün tarifesinden yararlanmanızı da sağlayarak cebinizi sizin kadar düşünüyor.

Mesaj Ustası
DST Q4 ün şık ve kullanışlı bir qwerty klavyesi, hayatınızı mesaj konusunda da kolaylaştırıyor. Konu SMS, e-posta, Facebook yazışması ya da her ne metin yazımı olursa olsun farketmez; artık mesaj hızınıza kimse yetişemeyecek.

WiFi ile Internet Özgürlüğü
DST Q4ün Wi-Fi özelliği ile istediğiniz kafe, restoran ve alışveriş merkezinde internet özgürlüğünü doya doya yaşayabilir, iş ya da özel e-postalarınızı alıp ve gönderebilirsiniz. Eğer telefonda uzun pil tüketimi arıyorsanız işte karşınızda oldukça iddialı bir model duruyor. DST Q4 ün şarjını evde unutup tatile çıksanız bir hafta boyunca farkına varmayabilirsiniz.

Şıklık Arıyorsanız?
Fonksiyonel bir telefon arıyorsanız, başka şeylerden feragat etmeniz neden gereksin? DST Q4 özel çizgileri ve qwerty klavyesi ile çok şık bir ürün. Metalik görünümlü kasası dikkat çekiyor. Siyah, beyaz, lacivert ve pembe renklerinden biri mutlaka hoşunuza gidecek.

Sosyal Arkadaşlık Adına Her Şey
DST Q4 te wifi desteği ile tek tuşla Facebook ve Twitter her an elinizin altında olacak. Ana ekranda bulunan kısa yol widget uygulaması ile dilediğiniz her yerde sosyal kalabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştırmak ve sevdiklerinizle paylaşımlarınızı en pratik şekilde yönetmek işini DST Q4 sizin için mükemmel şekilde yapıyor.

General Mobile DST Q4 Çift Hatlı Cep Telefonu

DST Q4 Teknik Özellikler

Teknoloji Çift SIM Kart
Frekans 850/900/1800/1900 MHz
Ekran 2.4 TFT LCD 262k renk
Wi-fi 802.11 b/g
GPRS Var
EDGE Var
WAP Var
MMS Var
E-Posta Var
Bluetooth Var - A2DP
FM Radyo Var
TV Yok
Java Var
MP3/MP4 Var/Var
Face to Face-F2F (Görüntülü chat) Yok
Telefon Rehberi 500+
Ağırlık 93 gr
Boyutlar 111,5*59*12 mm
Hafıza Micro SD Kart Desteği(Maks 16GB)+19,5MB Dahili hafıza
Kamera 3,2 MP
Ses Kayıt Var
Titreşim Var
Ahizesiz Görüşme Var
Konuşma Süresi 240 Dakika
Bekleme Süresi 360 Saat
Pil 1000mAh Li-ion
Aksesuarlar AC Şarj Adaptörü, Kulaklık, Usb Kablosu, 2GB Hafıza kartı
Diğer Özellikler Video Oynatıcı(MP4,3GP), MP3/ MIDI/AMR desteği, JPG/BMP/PNG/GIF desteği, TXT desteği, USB Depolama, Ajanda, Takvim, Alarm, Kronometre, Hesap Makinesi, Oyunlar, MSN, Facebook, Twitter, Opera mini, Nimbuzz.
General Mobile DST Q4 Çift Hatlı WiFi Cep Telefonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder