9 Şubat 2012 Perşembe

Yubz Retro Ahize Telefon Kulaklığı

YUBZ Retro Ahize Cep Telefonları için Uyumlu


  YUBZ Retro Ahize Cep Telefonları için Uyumlu Ekopasaj.com da

YuBZ Retro Ahize Kulaklık Retro Ahize Cep Telefonu için sokaklarda ofiste ve dışarıda, evde cep telefonu kullanımı için yeni ve şık bir şekilde!
Yubz Retro Ahize Kulaklığın en önemli özelliklerinden biri de Cep Telefonlarının yaymış olduğu Radyosdan sizi korumasıdır. Birçok tıbbi raporda, cep telefonu radyasyonu, kişinin sağlığı için tehlikeli olduğunu göstermiştir. YUBZ Retro Ahize olmuştur bu konuda Sertifikalıdır.En az% 96  birçok cep telefonları oranında sizi radyasyondan SaR değerlerinden korur.   YUBZ Retro Ahize almadan önce birkaç İpuçlarıYeni Apple iPhone 4 (3.5mm Kulaklık Girişi) kullanıyorsanız ... farklı olun !
Apple öae IPhone 4 kullanıyorsanız, YUBZ Retro Ahize ile Tarz Olun   Yeni Versiyon iPhone 4 kullanıcıları için özel. Eşsiz bir kulaklıktır , Jack ile Cep telefonuna bağlanabilir.
Cep telefonunuzun benzersiz bir kulaklık girişi varsa  , endişelenmenize gerek yok her YUBZ Retro telefonu ile birlikte gelen 5 çeşit adaptörle en yaygın telefonlarla kullabilirsiniz., 2G ve 3G 4G iPhone , Blackberry , Sony Ericsson , Nokia , Samsung ve Motorola modelleri.Cep telefonunuz için ilginç ve tarzınızı yansıtan bir kulaklık mı arıyorsunuz ? YuBZ Retro Ahize Kulaklık
 
Yubz Retro Ahize Telefon Kulaklığı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder