6 Ekim 2011 Perşembe

Çin Malı ( Çakma ) Blackbery Torch Özellikleri

Çin Malı ( Çakma )  Blackbery Torch Özellikleri
Çin Malı ( Çakma ) Nokia N8 Özellikleri’ başlıklı yazımızı okuyan takipçilerimizin ‘Çin Malı’ olarak adlandırılan ve bataryasının altında ‘Made in PRC’  -  ‘Made in China’ yazan telefonlara karşı var olan önyargılarının kırılmış olduğu varsayarak bu makalemize başlıyoruz.
İmitasyonu sanat haline getiren çekik gözlüler ilk Blackberry Torch denemelerinde çuvalladılar desek pekte haksızlık etmiş olmayız. Zira orjinalinden nerede ise 1 cm kadar kısa imal edilen ilk imitasyon dokunmatik ekrana sahip olmadığı için çok tutulmadı.
Daha sonrasında tahminimizce şapkasını önüne koyan küçük dostlarımız ‘neden N8 gibi bire bir aynı olanını yapmıyoruz?’ demiş olmalılar ki karşımıza orjinal Blackberry Torch kullanıcısının bile ayırt edemeyeceği güzellikte bir imitasyon çıkardı.
Hem dokunmatik hem klavyeli sınıfın lider telefonlarından olan BlackBerry Torch’un üvey kardeşi olan bu telefon diğer Çin üretimleri gibi sim kart ile internete girme özelliğine sahip değil. Ancak wifi ile nete bağlanmak isterseniz gayet kullanışlı ve şık bir telefon.
Youtube, Facebook, Twitter gibi özelliklere destek vermeyen telefonun fotoğraf çekim kalitesi üzerindeki vga kameradan dolayı pekte kaliteli değil.
Telefondan sim kart yardımı ile internete bağlanmayan ve  mms göndermeyen ama gösterişli telefon isteyen kitlenin beğenisini toplayan imitasyon Torch dokunmatik kalitesi olarak harika seviyede.
Eğer saydığımız avantajlar dezavantajlardan ağır basıyorsa bu telefonu orjinalinin ¼ fiyatına sahip olmanız için yeteri kadar nedene sahipsiniz demektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder