6 Ekim 2011 Perşembe

Nokia Modelleri

Cep telefonu denince akla ilk gelen isim, köklü bir geçmişe sahip olan ve kendini yenilemeyi her daim sürdüren Nokia olacaktır. Nokia, tamamen kendi alanına yoğunlaşmış; birçok markaya, kendisiyle yarışma fırsatı bile vermeyen bir mobil cihaz devidir. Nokia markasının bu kadar tercih edilmesinin sebeplerinin çokluğu, başarısının tesadüf olmadığını net bir şekilde ortaya koymaktadır. Kaliteyi uygun fiyatla birleştiren anlayışı müşterilerin yüzünü güldüren etmenlerden yalnızca biri.
Nokia da son dönemde ortaya çıkan dokunmatik telefon akımının başını çeken isimler arasında. Çıkardığı dokunmatik telefonların yanı sıra özellikle iş ve ofis kullanımı için üretilmiş telefonlarını da sürekli yeniliyor. Nokia E6 ve E73 modeli bunlardan bazıları. İş telefonlarının ortak özellikleri arasında sayabileceğimiz bir madde klavyeli olmasıdır. Bu şekilde cep telefonları, hızlı bir şekilde mail ve sunum göndermeye olanak sağlamaktadır.
Nokia’nın iPhone severler için de yeni bir modeli var. Bazı kullanıcılar iPhone’da olduğu gibi renkli meni ve köşeli görüntü istemenin yanında, Nokia’dan da vazgeçemiyorlar. Nokia’nın bu konudaki çözümü N9 MeeGo. Görüntü, ara yüz ve özellikler bakımından beklenenin üzerine çıkan telefon çoğu kullanıcıyı memnun etmiş durumda. 
Nokia, cep telefonu konusundaki çekiciliğini özgün tasarımlarıyla biraz daha artırıyor. N97 modeliyle yana açılan değişik bir kızakla kullanıcı karşısına çıkarak, farklı olmak isteyen müşterilerin yüzünü güldürmüştü. Şimdi de küçük, gerçekten cep modeli olan X5 ile dikkat çekiyor. Hem küçük, hem klavyeli, hem de boyundan büyük özelliklerinin oluşu bu ürünü cazip kılıyor.
Müzik kalitesinde sizi en üst noktalara taşıyan Xpress müzik modellerini de unutmamak gerekir. Bunlar, yürüttüğünüz ses dosyalarından en yüksek verimi almanız için tasarlanmıştır. 5800, 5310 bunlardan bazılarıdır.
Telefondan sadece temel telefon özelliklerini bekleyen kullanıcılar için de yine Nokia’nın seçenekleri mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder