6 Ekim 2011 Perşembe

Çin Malı ( Çakma ) E71 Özellikleri

Çin Malı ( Çakma )  E71  Özellikleri
‘Çin Malı ( Çakma )  Telefon’ makale dizimizin beğeni toplaması üzerine çekik gözlü dostlarımızın başka bir taklit harikası olan modeli E71’i tanıtmaya karar verdik.
Biliyoruz ki özellikle Çin Malı ( Çakma )  Iphone5  Özellikleri’ başlıklı yazımızda artık Çin Halk Cumhuriyeti’nde insan kopyalanıyor desek şaşırmayacaksınız aksine bu yazıda anlatacağımız telefonu daha özellikli bir makine olarak bekleyeceksiniz. Beklediğinizin aksine E71 şimdiye kadar anlattığımız imitasyonların en sadesi ve en ucuzu.
Nokia Corporation’ın ürettiği E71 ile görünüş olarak bire bir benzeyen telefonumuz sadece klavyeli telefon kullanıp dokunmatikten hoşlanmayan kullanıcılar için kopyalanmış.
Menü olarak pekte orijinal E71’e benzemeyen bu telefon diğer Çin Malı akrabalı gibi sim kart ile internete girişi desteklemiyor. Ancak bu telefonunda wifi net bağlantısı oldukça iyi durumda. Bütün Çin Malı telefonlar gibi bu telefonda çift hatlı.
Piyasada gri, siyah, beyaz, kırmızı ve sarı klavye renklerinde bulunan imitasyon E71 kamera yönünden sınıfı geçecek kadar iyi not alamasa da ses kalitesi ve çekim gücü olarak orjinalini aratmayacak nitelikte.
Karasal yayınları izlemek için televizyonu olan E71 menüsüne girilmediği sürece imitasyon olduğunu belli etmemekte. Zira ağırlığına kadar orijinali  ile aynı görünümde imal edilmiş.
Eğer dokunmatik telefon kullanamıyorsanız ve klavye yardımı ile kolay kısa mesaj yazmak istiyorsanız ve de orijinal telefon kullanmak gibi bir takıntınız yoksa bu cihaza 100 T.L. ile 130 T.L. arasında bir fiyata sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder