6 Ekim 2011 Perşembe

General Mobile İncelemesi

General Mobile, cep telefonu üretiminde ön plana çıkan sayılı markalar arasında olma özelliğini koruyor. Her geçen gün biraz daha büyüyen cep telefonu endüstrisinde kendine sarsılmaz bir yer bulan General Mobile, en çok da çift sim kartlı teknolojileriyle dikkat çekiyor.
DST3G Smart modeli, General Mobile’ın 3G ile çift sim kart teknolojisini birleştirdiği telefonu. Ön kısmındaki kamerayla görüntülü konuşma imkânı sunan Smart modeli, aynı anda iki hattı kullandırabilme özelliği taşıyor.
General Mobile markasının özellikle Fenerbahçeli taraftarlara sunduğu güzel bir telefonu daha var. FB 1907 modeli, tamamen altın sarısı ve lacivert renklerle Fenerbahçe için tasarlanmış durumda. Takım renklerini her daim yanında bulundurmak ve taraftarlığının gücünü göstermek isteyen kullanıcılar için bire bir. Ayrıca, telefon bünyesinde hareket sensörü de bulunuyor. Bu özellik kullanılarak oluşturulmuş diğer bir uygulama da telefonun sallanmasıyla değişen futbolcu resimleri. Fenerbahçe’nin 20 futbolcusunun resmi, telefonu yanlara sallayınca slayt gösterisi şeklinde geçiş yapıyor.
General Mobile markasının en çok güvendiği modellerinden biri kesinlikle DSTL1 Imaginary. Dokunmatik ekranının yanı sıra çift sim kart takılabilme özelliğini de bulunduruyor. 5 megapixellik kamerasıyla harika görüntüler elde etmeyi sağlayan cihaz 16 GB hafıza kartını da destekliyor. Siyah ve köşeli tasarımıyla ciddi bir görüntü yansıtmaktan da geri kalmıyor. Telefonun ambalajı açıldığında kutunun içinde de sürprizlerle karşılaşıyoruz. Telefon, yedek piliyle beraber geliyor ve kullanıcıların aklında her zaman yer alan şarj biter mi sorusunu adeta siliyor. Yine kutusundan çıkan deri kılıf çarpma, darbe ve çizilmelere karşı önlem niteliğinde.
DST Q300 modelinde de Blackberrylerde görmeye alıştığımız Q klavye ve siyah tasarımın benzeri ile karşılaşıyoruz. Sosyal paylaşım sitelerine kolaylıkla erişebilmeyi sağlayan cihaz bir de 3.2 megapixellik kamera bulunduruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder