6 Ekim 2011 Perşembe

Çin Malı ( Çakma ) Iphone4 Özellikleri

Çin Malı ( Çakma )  Iphone4  Özellikleri
Sitemizi takip eden siz değerli okuyucularımız artık çekik gözlü dostlarımızın ürünlerine önyargı ile bakmaktan ziyade sempati duyuyor olmalısınız. Zira bütçenizin orijinal telefon almaya elvermemesi durumunda sizi pahalı bir telefon kullanıyor imajına bürüyen bu ufak tefek insanlar imitasyonda dur durak bilmiyorlar.
Bu yazımızda özelliklerine değineceğimiz telefon ise başlıktan da anlayabileceğiniz gibi Iphone4. Her ne kadar piyasa satış fiyatı 1.600 T.L. ile 2.000 T.L. arasında değişen Apple’ın imal ettiği akıllı telefona menü özelliği olarak benzemese de görünüş olarak dört dörtlük bir tasarıma sahip.
Klasik Çin Malı telefonlar gibi dokunmatik özelliği çok iyi çalışan telefonumuzda yine sim kart destekli internete giriş sağlanamıyor. İmitasyon Iphone4’te de diğer Çin harikaları gibi Wifi özelliği oldukça verimli çalışmakta.
Üzerinde vga kamera bulunan telefonumuz çok kaliteli fotoğraflar çekemese de ses kalitesi, çekim gücü gibi özellikleri gerçeğinden ayırt edilememekte.
Arka kapağında Apple’ın simgesi elma figürü bulunan telefonumuzda radyo, televizyon gibi özellikler bulunmakta.
Ağırlık ve şekil olarak bire bir tasarlanmış olan imitasyon Iphone4’ün hafızası ise üzerinde 16 Gb yazmasına rağmen maalesef 718 Mb.
3 GP film oynatma özelliği ile hayrete düşüren cihaz 2 GB’ta kadar hafıza kartı destekliyor ve internetten indirdiğiniz ve net bağlantısı gerekmeyen birçok uygulamayı başarı ile destekliyor.
Orijinal Iphone4 almak için yeteri kadar bütçeye sahip olmayan ve telefondan internete girip mms yollamayan kişiler orjinalinin 1/7 fiyatına bu imitasyon harikasına sahip olabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder