6 Ekim 2011 Perşembe

Piranha Cep Telefonları İncelemesi

Cep telefonu kullanıcıları, günümüzde artan konuşma ve mesajlaşma bedelleri nedeniyle hangi operatörü seçeceklerine karar vermekte zorlanıyor. Her bir operatörde ayrı kampanyalar ve yenilikler var. Bazen kullanıcıların gözünde her operatör aynı seviyede bazen de öne çıkan çeşitleri var. Özellikle iki operatör arasında kalıp karar vermekte zorlanan kullanıcılar için çift sim kartlı telefonlar vazgeçilmez. Her hat için ayrı telefona para vermek ve iki telefonu aynı anda yanımızda taşımaya çalışmak çoğu zaman zorlayıcı olabiliyor. Bunun yerine iki sim kartı aynı telefona takıp dilediğimiz zaman istediğimiz hatta geçiş yapabilmek çok daha kolay geliyor. Bu konuda seçenek bulunduran markalardan biri Piranha.
Elektronik aletlerde özelikle de navigasyon cihazlarında ve mp3 çalarlarda sıklıkla göze çarpan Piranha cep telefonlarında da en son modeliyle iddialı konumda. Burada bahsedilen telefon Twix. Dış görünüş olarak ilk bakışta klasik bir tuşlu telefon görüntüsü veren Twix, yakından bakıldığında aslında çok da sıradan olmadığını kanıtlıyor. İlk göze çarpan, ön tuş takımındaki sayı tuşlarının arasına yerleştirilmiş olan artı şeklindeki yön tuşu. Telefonun açıp kapama tuşu da cep telefonlarında görmeye alışık olmadığımız biçimde telefonun en ön kısmına konulmuş durumda. Twix modelinin bir diğer güzel ayrıntısı ürün ambalajının içinde düşünülmüş. Twix size yedek bir pille beraber geliyor. Kutunun içinden çıkan yedek pil sayesinde şarjınızın bitip bitmediğini sürekli kontrol etmek zorunda kalmıyorsunuz. Bu sizin için sıkıntı olmaktan çıkıyor.
Daha standart modellerin üzerinde yoğunlaşmış kullanıcılar için normal tuşlu model olarak Onix ve Motion ihtiyacı karşılayabilecek düzeyde. Tüm modellerinde iki yıl garanti sunan Piranha, ürünlerinin sağlamlığı ve güvenilirliği konusundaki iddiasını da belli ediyor. Çift hat kullanan müşterilerin, Twix modelini gözden geçirmesinde fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder