6 Ekim 2011 Perşembe

Güncel Cep Telefonu Fiyatları

Günlük yaşamın artık yadsınamaz bir parçası olan cep telefonlarının arasına hemen her gün yenileri ekleniyor. Kullanıcılar çoğu zaman cep telefonu piyasasındaki bu gelişmeye ayak uyduramıyor. Son model diye aldığı cep telefonunun birkaç hafta içinde demode olması, insanlar için hayal kırıklığı yaratıcı bir şey olsa da cep telefonu üreticileri yerlerinde durmamakta kararlı görünüyor.
Cep telefonlarının yeni özelliklerinin artmasına paralel olarak fiyatları da yükseğe çıkıyor. Bu mucize cihazları elimizde tutabilmek için büyük bedeller ödememiz gerekebiliyor. Birkaç ay içinde demode olacağını bilsek de şu anki son model telefonları değerlendirmeye başlayalım.
Nokia, cep telefonu dünyasının en üst kısımlarında yerini hala koruyor. Yoğunlaştığı alandan ve çizgiden hiç sapmaması, istikrarı Nokianın başarısının en temel taşları. Şu günlerde Nokia’nın bir numara olarak gösterdiği cihazı N9 MeeGo. Dışarıdan bakıldığında bu telefon tam dokunmatik bir ekrana sahip ekran ve çevresi siyah, dış çerçevesi ise değişik renklerde. Bu biraz da iPod ları anımsatıyor. Özellikleriyse, görüntüdeki güzelliği aratmıyor. 720p video kaydı yapan 8.0 megapixellik bir kameraya sahip. Hafızası da eski bilgisayarların harddisklerine bile meydan okuyor. 16 ve 64 GB olarak iki seçeneğe sahip.  Fiyatları 660 dolar ve 750 dolar.
Galaxy S II ise Samsung’un favorileri arasında Tam dokunmatik AMOLED ekranı, kullanıcıları çizilme korkusundan kurtarıyor. 32 ve 16 GB lık dahili hafıza seçenekleri sunan telefonun kamerası 8 megapixel ve 1080p video kaydı yapabiliyor. Fiyatı 1500-1700 TL civarında.
Blackberry Bold Touch 9930, Blackberry kalitesinden ve tarzından ödün vermeden kullanıcıları en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. 8 GB dahili hafızasıyla veri depolamak için yeterli alanı sağlayan telefon, 5 megapixel kamera barındırıyor ve Q klavyeli tuş takımına sahip.
1 Ghz lik işlemci hızıyla Motorola Triumph da bu yarışta olduğunu gösteriyor. 5 megapixellik kamerası ile yüksek kalitede fotoğraf çekmek mümkün. İçerisindeki işletim sistemi Android ve ekranı tam dokunmatik. Fiyatı ise 350 dolar civarında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder