6 Ekim 2011 Perşembe

Turkcell İncelemesi

Cep telefonları hayatımızın yeterince içinde fakat bu cihazlar operatörler olmadan pek de bir işe yaramıyor. Bunu bilen operatörler de kampanya üzerine kampanya yaparak birbirleriyle yarış vermeye çalışıyorlar. Televizyonda her saniye karşımıza çıkan reklamları da müşterileri çekmede çok etkili. Operatörler artık belli simgelerle kendilerini kodladılar. Aynı zamanda futbol takımlarına hatta liglere bile sponsor olarak reklamlarını yapıyorlar.
Türkiye’de operatörler arasında en çok kullanıcıyı bünyesinde barındıran operatör Turkcell. Bunu sınırsız alandaki çekiş gücüne borçlu. İnsanlar nerede olursa olsun herhangi bir kesinti ile karşı karşıya kalmadan Turkcell kalitesiyle konuşup mesajlaşabiliyor. Ve tabii ki internet hizmetinden de yararlanabiliyor.
Turkcell sarı anten simgesiyle hafızalara kendisini kazımış durumda. Artık bu beyinlerimize öyle bir kodlanmış durumda ki sarıyı görür görmez aklımıza ilk gelen Turkcell oluyor. Reklamlarında sevilen ünlü isimleri oynatarak müşterilerin kalbini kazanıyor. Aynı zamanda Türk Milli takımının ve Süper ligin de sponsoru.
Son zamanlarda özellikle faturalı hatlarda yaptığı kampanyalarla çoğu kullanıcısını faturalı hatta geçirmiş durumda. Kontörlü hatlarda en avantajlı olanlar asıl hedef kitle olan gençlerin tarifeleri. Gençtarife kullanan kişiler 30 TL lik avantaj kart yüklediklerinde 2 saat her yöne bedava ve bu bittikten sonra da 15 dakikası 50 kuruşa konuşma hakkı elde ediyorlar. 10 TL ye abı-one olunan mesaj servislerinin de sınır tanımaması ayrı bir şevinç kaynağı. Her yöne 5000 sms, iletişim için mesaj kanalını kullanana müşteriler için çok iyi bir hizmet.
Faturalı hatlarda ise aylık 20 TL karşılığında 100 dakika Turkcell’lilerle, 150 dakika da her yöne konuşmaya imkân sağlanıyor.
Turkcell, uzun yıllar Turkcell’den şaşmamış olan kullanıcılara ara sıra güzel sürprizler yapıyor. Bazı günler bedava konuşma hakkı tanıyor. Sadık kullanıcılarını bu şekilde ödüllendiren Turkcell, tercih edilmesinin tesadüf olmadığını gösteriyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder