6 Ekim 2011 Perşembe

Vodafone İncelemesi

Vodafone İncelemesi
İletişim ağları her geçen gün gelişerek önemini artırmakta, bu yüzden de cep telefonlarının değeri biraz daha yükselmektedir. Cep telefonlarıyla iletişim kurup görüşme yapabilmek için ise şebeke sistemi ve operatörlere ihtiyacımız vardır. Operatörler düzenledikleri reklam kampanyalarıyla müşterileri kendilerine çekmeye ve en iyinin kendileri olduğunu belli etmeye çalışmaktadır. Bu konuda yarışan operatörler arasında iddialı olanlardan biri de Vodafone.
Vodafone, son iki yılda yayınladığı reklamlarla insanların kafasında kendisini “kırmızı” rengiyle özdeşleştirmiş durumda. Özellikle Şafak Sezer ‘in rol aldığı reklamlarda bu sloganı sıklıkla kullanan Vodafone, operatör seçiminde akla ilk gelen isimler arasında.
Operatörlerin en çok üzerinde durduğu konuların başında üniversiteli gençler var. Cep telefonlarıyla en çok haşır neşir olan kitle üniversite öğrencileri olduğu için bu kesimin güvenini kazanmak operatörler için her şeyden önemli. Vodafone ’da çeşitli Free Zone’lar var. Bu şekilde aynı tarife içinde farklı avantajlardan yararlanmak mümkün. Vodafone da diğer operatörler gibi bir çok yere sponsorluk yapıyor. Pegasus hava yolları ile anlaşmasını kullanıcılarına extra avantaj olarak yansıtan Avea, uçakla seyahat eden kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıyor.
Şu sıralar Vodafone, Yaz kartı çıkarmış durumda. 25 TL değerindeki bu kart ile, Vodafone ’lularla 100 dakika, 100 sms, 100 mms ve 100 mb internet hakkı kazanılıyor. Ayrıca yeni Vodafone ‘lulara bir çok ayrıcalık tanınıyor. İlk 6 ay 20 TL ye her yöne 500 dakika gibi, konuşmayı seven kullanıcıları sevindirecek kampanyaları var.
Vodafone un kendine has cep telefonu da var.  Türkiye ‘deki abonelere sunduğu yeni cep telefonu Vodafone 945, 512 MB dahili hafızası olmasının yanında, 16 GB ya kadar artırılabilen hafızası ve bir de 5 Megapixellik kamerası var.
Vodafone, yaptığı her kampanyayla olğu gibi gelecekte de en çok tercih edilen operatörlerden biri olacağını gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder