6 Ekim 2011 Perşembe

Sonny Ericcson Modelleri

Hayatımızın vazgeçilmez parçaları haline çoktan gelmiş olan cep telefonlarını satın almaya kalktığımızda onlarca marka seçeneği karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar da çoğu zaman bu markalar arasında tercih yapmakta zorlanıyor. Böyle durumlarda müşterilerin yapması gereken öncelikle kendilerinin cep telefonundan bekledikleri belirgin özellikleri tespit etmelerinde fayda vardır. Çünkü her marka belli nitelikleriyle dikkat çeker. Sony Ericsson cep telefonu piyasasında, sağlamlığıyla ön plana çıkan bir markadır. Kullandığı parçalarda en ufak bir hata ya da malzeme sıkıntısı bulundurmamaya çalışan Sony Ericsson, kullanıcıların telefonlarını bozmalarının çok zor olduğu konusunda iddialılar. Bu sağlamlığı cep telefonlarının dış görünüşüne yansıtmak için çok iyi bir de yolları var. Sony Ericsson tasarımlarının vazgeçilmez rengi gümüş ve metalik gri. Bu da sağlamlığı ve kaliteyi çağrıştırdığından, kullanıcıları kendine çeken bir yöndür.
Sony son zamanlarda hem dokunmatik hem de klavyeli olan telefonların üzerinde duruyor. Özellikle txt ve Xperia serilerinde bunu rahatlıkla görebiliriz. Sony Ericsson’un en çok güvendiği ve en çok tercih edilen ürünlerin başında Xperia serisi cep telefonları geliyor. Her kullanıcının değişik isteklerine cevap verebilecek modelleri bulunuyor. Örneğin; yüksek özellikli Xperia Pro modeli, yandan açılan klavyesiyle profesyonel kullanıcılara hem işletimsel hem de tasarımsal birçok imkân sunuyor. Xperia Play ise cep telefonlarında görmeye alışık olmadığımız bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Yana doğru açılan telefon klavyesinde joysticklerde bulunan tuş dizilimi var. Buradan da anlaşılacağı gibi oyun oynayacak olan kullanıcılar için tek çare Xperia Play. Büyüklük sıkıntısı çekmek istemeyen kullanıcıları da düşünen Sony Ericsson’un Xperia mini gibi küçük modelleri de mevcut.
Klasik cep telefonu imajıyla iş telefonu tasarımını birleştiren model olan Aspen, bu arayışta olan kullanıcıların yüzünü güldürüyor. Zylo ve Spiro da yine eskilere gitmek isteyen kullanıcılar için klasik kızaklı telefon olma özelliğini taşıyor. Sağlamlıktan şaşmak istemeyen kullanıcıların en iyi dostu olarak Sony Ericsson cep telefonları gösteriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder